Penninvenyttäjän herkkusose
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/02/DSC1347.jpg
Penninvenyttäjän herkkusose
Valmistusohje
2 kg porkkanoita
1 kg karviaisia
1 kg sokeria
- Keitä porkkanat, kuori ja jauha soseeksi.
- Puhdista ja jauha karviaiset.
- Sekoita soseet ja sokeri keskenään.
- Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
- Kuori vaahto pois ja tölkitä heti kuumiin tölkkeihin.
0.11 kg CO2 ekv
- Energia 51 kcal/annos
- Rasva 0.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Proteiini 0.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 12.8 g
- Sokerit 11.6 g
- Kuitu, kokonais- 0.8 g
- Natrium 3.8 mg
- Kalsium 8.7 mg
- Rauta 0.1 mg
- C-vitamiini 4.3 mg
Pääraaka-aineet
-
1000 gKarviainen
-
2000 gPorkkana
-
1000 gSokeri