Perunapannari

12 annosta

Valmistusohje

6 dl vettä
1,5 dl maitojauhetta
3 kananmunaa
1 dl perunamuusijauhetta
2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,5 dl öljyä

  1. Sekoita vesi ja maitojauhe
    keskenään. Lisää joukkoon
    kananmunat ja sekoita.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita
    munamaitoon. Lisää lopuksi
    öljy.
  3. Kaada taikina uunipellille
    leivinpaperin päälle ja paista
    225-asteisessa uunissa noin
    30 minuuttia, kunnes pannukakku on hyytynyt ja pinta saanut väriä. Tarjoa esimerkiksi salaatin, tonnikalan tai
    raejuuston kanssa, tai makeana herkkuna hillon kera.
Hiilijalanjälki
0.09 kg CO2 ekv
  • Energia 109 kcal/annos
  • Rasva 5.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Proteiini 4.2 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 10.5 g
  • Sokerit 3.2 g
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Natrium 175.4 mg
  • Kalsium 89.3 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • C-vitamiini 0.4 mg

Testattu Marttakeittiössä