Pienet tomaattipizzat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/img_9775.jpg
Pienet tomaattipizzat
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Junnukokki
- Uuni- ja pataruoat
- Välipalat
Valmistusohje
4 pientä rieskaa
1-2 rkl tomaattiketsuppia
2 tomaattia
100 g juustoa tai juustoraastetta
mustapippuria
1 tl oreganoa
Päälle: rucolaa
- Pese tomaatit ja viipaloi.
- Raasta juusto.
- Voitele rieskat ketsupilla, lado tomaattiviipaleet päälle.
- Ripottele hieman mustapippuria päälle.
- Lisää juustoraaste pikkupizzoille.
- Paista pizzoja 225°C:ssa uunissa noin 5-8 minuuttia.
- Ripottele päälle halutessasi oreganoa ja rucolaa.
Testattu Marttakeittiössä
0.53 kg CO2 ekv
- Energia 253 kcal/annos
- Rasva 8.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.9 g
- Proteiini 11.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 36.1 g
- Sokerit 3.3 g
- Kuitu, kokonais- 2.4 g
- Natrium 477.7 mg
- Kalsium 260.7 mg
- Rauta 1.3 mg
- C-vitamiini 9.8 mg
Pääraaka-aineet
-
0.5 tlMustapippuri
-
100 gJuusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima
-
20 gRucola
-
1 tlOregano, kuivattu
-
180 gTomaatti
-
1 1/2 rklKetsuppi
-
260 gSekaleipä, rieska, peruna-ohra,vesi vehnäjauho, teollinen