Pihlajanmarjahillo
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/11/pihlajanmarjahilloMARTAT_vaaka.jpg
Pihlajanmarjahillo
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Marjat
- Syksy
- Säilöntä
Valmistusohje
1 l pihlajanmarjoja
1 ½ dl tummaa siirappia
3 dl hillosokeria
- Soseuta pihlajanmarjat.
- Lisää siirappi. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
- Keitä hilloa 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
- Jäähdytä 20 minuuttia.
–
Tölkitä puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Tarjoa esimerkiksi suolaisten keksien ja juuston kanssa.
Sopii myös liharuokien lisäkkeeksi.
0.68 kg CO2 ekv
- Energia 466 kcal/annos
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Proteiini 1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 134.1 g
- Sokerit 109.1 g
- Kuitu, kokonais- 7.4 g
- Natrium 27.9 mg
- Kalsium 89.3 mg
- Rauta 2.4 mg
- C-vitamiini 120.6 mg
Pääraaka-aineet
-
3 dlSokeri
-
1 1/2 dlSiirappi
-
10 dlPihlajanmarja