Punaiset posket -glögi
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/glogi.jpg
Punaiset posket -glögi
Valmistusohje
vettä
kanelitanko
2 palaa inkivääriä
1 sitruunan raastettu kuori
1/2 dl sokeria
1 pullo valkoviiniä
1 dl kirkasta viinaa
- Keitä vettä ja mausteita kattilassa muutama minuutin ajan.
- Siivilöi mausteliemi uuteen kattilaan.
- Lisää viini ja viina kattilaan.
- Kuumenna hitaasti, mutta älä anna kiehua.
–
Tarjoa manteleiden ja rusinoiden kera.
0.5 kg CO2 ekv
- Energia 223 kcal/annos
- Rasva 0.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Proteiini 0.7 g
- Hiilihydraatti erotuksena 14.6 g
- Sokerit 11.8 g
- Kuitu, kokonais- 0.4 g
- Natrium 11.6 mg
- Kalsium 28.8 mg
- Rauta 0.7 mg
- C-vitamiini 1 mg
Pääraaka-aineet
-
1 dlViina, kirkas, vodka, gini
-
7.5 dlValkoviini, kuiva
-
1/2 dlSokeri
-
1 tlSitruunankuori
-
30 gInkivääri, juurakko, raaka
-
1 tlKaneli, jauhettu
-
5 dlVesi, vesijohtovesi