Punaiset rouskupyörykät

4 annosta

Valmistusohje

250 g keitettyjä punajuuria
250 g keitettyjä kangasrouskuja
1 sipuli
1 muna
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
2 tl sinappia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
persiljasilppua

  1. Kuori ja lohko sipuli.
  2. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja soseuta.
  3. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai pihvejä ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.
Hiilijalanjälki
0.44 kg CO2 ekv
  • Energia 114 kcal/annos
  • Rasva 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 5.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22.6 g
  • Sokerit 6.4 g
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Natrium 808.7 mg
  • Kalsium 32.6 mg
  • Rauta 1.9 mg
  • C-vitamiini 7.6 mg