Punakaali-mustaherukkasalaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/kaalisalde1.jpg
Punakaali-mustaherukkasalaatti
Valmistusohje
300 g punakaalia
noin 2 dl (pakaste)mustaherukoita
koristeeksi persiljaa
- Raasta punakaali hienoksi raasteeksi.
- Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella hienoksi soseeksi.
- Yhdistä raaste ja sose, laita kylmään maustumaan.
- Koristele kokonaisilla mustaherukoilla ja persiljalla.
0.27 kg CO2 ekv
- Energia 35 kcal/annos
- C-vitamiini 59.4 mg
- Rauta 0.6 mg
- Kalsium 50.5 mg
- Natrium 4.2 mg
- Kuitu, kokonais- 2.7 g
- Sokerit 5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 8.3 g
- Proteiini 1.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.3 g
Pääraaka-aineet
-
300 gValkokaali, keräkaali
-
2 dlMustaherukka
-
2 rklPersilja