Raasteleivät härkiksellä
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/12/Raasteleivat-harkiksella.jpg
Raasteleivät härkiksellä
-
Avainsanat:
- Junnukokki
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Välipalat
Valmistusohje
1 porkkana
1 sipuli
pala kesäkurpitsaa
200 g Mifua, Härkistä tai muuta kasviproteiinivalmistetta
2 tl pizzamaustetta
1 tl mustapippurirouhetta
0,25 tl suolaa
4 palaa täysjyväpaahtoleipää tai ruisleipää
4 tl margariinia voiteluun
1-1,5 dl juustoraastetta
1.Kuori porkkana ja sipuli.
2.Raasta kasvikset karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipuli.
3.Kuullota kasviksia pannulla öljyssä, lisää joukkoon mifu ja mausta seos mieleiseksi.
4.Voitele paahtoleivät ja annostele täyte tasaisesti leiville. 5.Ripottele pintaan juustoraastetta.
6.Paista leipiä 225 asteessa 5-10 minuuttia.
Testattu Marttakeittiössä
- Energia 608 kcal/annos
- C-vitamiini 4 mg
- Rauta 4 mg
- Kalsium 262.7 mg
- Natrium 405.5 mg
- Kuitu, kokonais- 4.1 g
- Sokerit 1.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 19.3 g
- Proteiini 9.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 5.7 g
- Rasva 12.3 g
Pääraaka-aineet
-
1 kplPorkkana
-
1 kplSipuli
-
0.25 kplKesäkurpitsa, zucchini
-
200 gNYHTÖKAURA™ nude
-
0.25 tlSuola, pöytäsuola
-
4 viipaleRuisleipä
-
4 tlMargariini 40%, lätta
-
100 gJuusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima