Raastesalaatti

G
4 annosta

Valmistusohje

3 porkkanaa
200 g varhaiskaalia
2 dl pakastemaissia
2 rkl hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Kastike:
0,5 dl öljyä
1 tl timjamia
2 rkl sitruunamehua tai viinietikkaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
ripaus sokeria

  1. Raasta porkkanat ja kaali karkeaksi raasteeksi.
  2. Sekoita raasteiden joukkoon maissit ja hienonnettu persilja.
  3. Sekoita kulhossa kastikkeen aineet. Kaada raastesalaatin joukkoon ja nostele sekaisin.
  4. Anna maustua hetki.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.38 kg CO2 ekv
  • Energia 158 kcal/annos
  • Rasva 11 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 15.7 g
  • Sokerit 5.8 g
  • Kuitu, kokonais- 3.3 g
  • Natrium 303.2 mg
  • Kalsium 44.8 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 29.7 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus