Rahkaherkku

G
2 annosta

Valmistusohje

250 g maitorahkaa
1 dl maitoa (tai kermaa)
2 – 5 dl marjoja tai hedelmäpaloja
sokeria
1 tl vaniljasokeria

  1. Sekoita rahka ja maito sekaisin.
  2. Lisää marjat/hedelmäpalat (määrä riippuu niiden happamuudesta).
  3. Maista ja mausta mieleiseksi.

    Vinkki: Käyttäessäsi maidon sijasta vaahdoksi vatkattua kermaa, jälkiruoasta tulee pehmeämmän makuinen.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.73 kg CO2 ekv
  • Energia 200 kcal/annos
  • C-vitamiini 17.3 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 226.6 mg
  • Natrium 145.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.2 g
  • Sokerit 26.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35 g
  • Proteiini 14.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Rasva 2 g

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus