Rakuunasilli
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/11/rakuunasilliMartat_H.jpg
Rakuunasilli
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Joulu
- Kala
- Välipalat
Valmistusohje
200 g matjessillifileitä
0,5 ruukkua rakuunaa
1 pieni sipuli
0,5 dl majoneesia
0,5 dl ranskankermaa
2 tl viinietikkaa
ripaus mustapippuria myllystä
- Hienonna rakuuna silpuksi. Kuori ja leikkaa sipuli suikaleiksi. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja viinietikka keskenään. Lisää joukkoon rakuuna ja sipuli, mausta pippurilla.
- Leikkaa sillifileet suupaloiksi ja sekoita kastikkeeseen. Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.
Vinkki: Voit levittää maustetun majoneesi-ranskankermakastikkeen pienelle, kauniille lautaselle ja ripotella sillifileet päälle.