Retkiquesadillat

4 annosta

Valmistusohje

175 g emmentaljuustoraastetta tai muuta juustoraastetta
kourallinen pinaatinlehtiä
1 paprika
1 tlk esikeitettyjä punaisia linssejä
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
mustapippuria
yrttejä
tortillalettuja

  1. Viipaloi ja valmistele halutessa kasvikset valmiiksi jo kotona tai ennen ruoanvalmistusta puukolla retkellä.
  2. Kuumenna trangian pannu tai nuotiopannu. Kaada pannulle hieman aurinkokuivattujen tomaattien öljyä.
  3. Laita tortilla pannulle ja lisää täytteet toiselle puolikkaalle tortillaa: juustoraastetta, pinaatinlehtiä, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja linssejä. Ripottele päälle mustapippuria ja yrttejä.
  4. Taita tortillan toinen puoli täytteiden päälle ja anna lämmetä retkikeittimen pannulla.
  5. Paista molemmilta puolilta, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin ja juusto on sisältä sulanut.
  6. Halkaise valmiit quesadillat puoliksi.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.88 kg CO2 ekv
  • Energia 416 kcal/annos
  • Rasva 20.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 10.3 g
  • Proteiini 22.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 42.7 g
  • Sokerit 7.5 g
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Natrium 367.2 mg
  • Kalsium 415.4 mg
  • Rauta 2.6 mg
  • C-vitamiini 98.9 mg