Ruis-mustaherukkapuuro

4 annosta

Valmistusohje

4 dl vettä
1,5 dl ruishiutaleita
1,5 dl soseutettuja mustaherukoita

  1. Kiehauta vesi ja lisää ruishiutaleet sekoittaen.
  2. Annan puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Lisää herukkasose valmiiseen puuroon. Voit halutessasi lisätä puuroon hieman sokeria, jos sose on makeuttamatonta

Testattu Marttakeittiössä.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.12 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 50 kcal/annos
  • Rasva 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 8.2 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Natrium 1.7 mg
  • Kalsium 28 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 36 mg