Ruispizzat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/ruispizzat.jpg
Ruispizzat
-
Avainsanat:
- Junnukokki
- Kananmunaton
- Välipalat
Valmistusohje
2 pyöreää ruisleipästä
margariinia
ketsuppia
2 ananasviipaletta
2 kinkkuviipaletta
4 viipaletta juustoa tai ½ dl juustoa raasteena
ripaus pizzamaustetta
- Levitä hieman margariinia ja ketsuppia leiville.
- Laita kinkkuviipaleet ja ananasrenkaat leiville.
- Peitä juustoviipaleilla tai juustoraasteella, ripottele pizzamauste leiville.
- Kuumenna leipäsiä mikroaaltouunissa noin minuutin ajan riippuen mikron tehosta.
Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.56 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 219 kcal/annos
- Rasva 7.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
- Proteiini 8.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 31.7 g
- Sokerit 10.7 g
- Kuitu, kokonais- 3.6 g
- Natrium 435.2 mg
- Kalsium 176.4 mg
- Rauta 1.1 mg
- C-vitamiini 4.8 mg
Pääraaka-aineet
-
2 rklKetsuppi
-
2 tlMargariini 40%, lätta
-
1/2 tlPaprika
-
32 gJuusto, polar täyteläinen, 28 % rasvaa, valio, d-vitamiinia 5 ug
-
30 gLeikkelemakkara, vähäsuolainen, rasvaa 3,5 %
-
110 gAnanas, omassa liemessään
-
60 gRuisleipä, reissumies, oululainen, fazer