Salamibagel
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/salamibagelitnetti.jpg
Salamibagel
-
Avainsanat:
- Välipalat
Valmistusohje
4 annosta
4 bagelia
1 dl marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pieni punasipuli
100 g tuorejuustoa
100 g ohuita salamisiivuja
1 nippu rucolaa
1. Halkaise leivät kahtia.
2. Leikkaa tomaatit ja sipuli ohuiksi siivuiksi.
3. Levitä juusto leivälle.
4. Lisää salami, tomaatit, punasipuli ja salaatti.
5. Paina leipien toinen puoli kanneksi.
Vinkki: Voit valmistaa bageleita itse, katso ohje täältä.
Testattu Marttakeittiössä
0.71 kg CO2 ekv
- Energia 419 kcal/annos
- Rasva 15.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 7.3 g
- Proteiini 17.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 52.5 g
- Sokerit 8.9 g
- Kuitu, kokonais- 4.4 g
- Natrium 852 mg
- Kalsium 80.4 mg
- Rauta 3.8 mg
- C-vitamiini 11.5 mg
Pääraaka-aineet
-
50 gRucola
-
100 gMeetvursti tai salami, kevyt rasvaa, 22 %
-
100 gTuorejuusto, rasvaa 30 %, vl
-
1 pieni annos (40.0 g)Sipuli
-
30 gTomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä
-
4 kplBagel, vehnä