Sheriffin broileritortillat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/05/Broileritortillat-kuva-1-assakokit.jpg
Sheriffin broileritortillat
-
Avainsanat:
- Junnukokki
- Liha
- Välipalat
Valmistusohje
1 pkt (6 tai 8 kpl) vehnätortilloita
250 g kirsikkatomaatteja
1 pussi jääsalaattia
100 g tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
Jauhelihatäyte:
1 rkl rypsiöljyä
400 broilerinjauhelihaa
1,5 dl (pakaste)maissia
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl pitsamaustetta
1 tl suolaa
- Tee jauhelihatäyte: Laita paistinpannu liedelle, lisää öljy ja säädä liesi keskilämmölle. Odota hetki, että pannu kuumenee. Lisää jauheliha pannulle. Sekoita sitä paistinlastalla 5 minuuttia tai kunnes se on ruskistunutta murua.
- Sekoita maissit, tomaattipyree, pitsamauste ja suola jauhelihaan. paista vielä 3 minuuttia. Siirrä pannu pois liedeltä. Sammuta liesi.
Huuhtele kirsikkatomaatit kylmällä vedellä. Leikkaa ne veitsellä viipaleiksi. - Húuhtele salaatinlehdet. Taputtele ne talouspaperilla kuivaksi.Levitä tuorejuustoa lusikalla tortillan keskelle. Lisää päälle salaattia, jauhelihaseosta ja tomaatteja.
- Taita tortillan alareuna täytteen päälle. Käännä tortillan sivut täytteen päälle. Laita tortillat laseihin niin, että ne pysyvät pystyssä.
Katso video
0.62 kg CO2 ekv
- Energia 258 kcal/annos
- C-vitamiini 8.4 mg
- Rauta 0.6 mg
- Kalsium 25.7 mg
- Natrium 540.3 mg
- Kuitu, kokonais- 3.8 g
- Sokerit 3.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 26.9 g
- Proteiini 16.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 3.1 g
- Rasva 10.1 g
Pääraaka-aineet
-
8 kplvehnätortillaa
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
100 gjääsalaattia (1 pussi)
-
100 gtuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
-
1 rklrypsiöljyä
-
400 gbroilerinjauhelihaa
-
100 g(pakaste)maissia (1,5 dl)
-
30 gtomaattipyreetä (2 rkl)
-
1 tlpitsamaustetta
-
1 tlsuolaa