Sinappisilakat

G
4 annosta

Valmistusohje

1 kg silakoita tai 500-600 g silakkafileitä

Mausteliemi:
4 dl vettä
1 tl suolaa
3 rkl väkiviinaetikkaa

Kastike:
1 dl sinappia
2-3 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 tl rouhittua valkopippuria
1 1/2 dl öljyä
1 rkl väkiviinaetikkaa
1/2 dl tillisilppua

  1. Liota silakkafileitä etikkavedessä noin 6 tuntia.
  2. Valuta fileet. Jos haluat, voit poistaa fileistä nahan.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja pane fileet siihen maustumaan.
  4. Anna fileiden maustua kylmässä noin vuorokausi.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
1.04 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 567 kcal/annos
  • Rasva 47.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.7 g
  • Proteiini 23.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14 g
  • Sokerit 11.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 1566 mg
  • Kalsium 146.3 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • C-vitamiini 0.6 mg