Sitruunainen dippikastike

G
4 annosta

Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sokeria
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1-2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
ripaus mustapippuria ja suolaa

1. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
2. Paloittele erilaisia kasviksia ja tarjoa dipin kera.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.16 kg CO2 ekv
  • Energia 48 kcal/annos
  • Rasva 3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.9 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Natrium 165.1 mg
  • Kalsium 62.7 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 3 mg