Sydänleipä äidille

Valmistusohje

paahtoleipää

Lohitäyte:
80 g kylmäsavustettua lohta
100 g ruohosipuli-tuorejuustoa
tilkka maitoa notkistamiseen
2 tl sitruunamehua
1 kevätsipuli varsineen
ripaus mustapippuria
2 rkl hienonnettua tilliä
Väliin:
jääsalaattia
Koristeluun:
punaista paprikaa ja kevätsipulia

1. Paina sydänmuotilla paahtoleivän keskeltä pala pois.
2. Kuumenna paistinpannu ja lisää tilkka rypsiöljyä.
3. Laita leipä paahtumaan pannulle keskilämmölle hetkeksi.
4. Kun paahtuva pinta on saanut väriä, käännä leipä ja riko kananmuna leivän keskelle.
5. Paista miedolla lämmöllä kunnes kananmuna on kypsynyt.
6. Mausta kevyesti suolalla ja koristele yrteillä.

Testattu Marttakeittiössä