Tattari-mustikkapuuro

G
4 annosta

Valmistusohje

2-3 dl mustikoita
½ l vettä
1 dl tattarijauhoja
2 rkl sokeria
ripaus suolaa

  1. Vatkaa jauhot ohuena nauhana kiehuvaan veteen.
  2. Käännä virta pienimmälle teholle. Sekoita puuroa, kunnes puuro ei enää kuohu.
  3. Anna hautua noin 15 minuuttia. Sekoita muutaman kerran hauduttamisen aikana.
  4. Lisää sokeri, ripaus suolaa ja mustikat. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  5. Vatkaa puuroa kuohkeammaksi.

    Testattu Marttakeittiössä

u003ch4u003eTämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! u003ca href=u0022https://www.martat.fi/sovellus/u0022u003eLataa se sovelluskaupasta! u003c/au003eu003c/h4u003e

Hiilijalanjälki
0.16 kg CO2 ekv
  • Energia 84 kcal/annos
  • Rasva 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 1.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.9 g
  • Sokerit 8.4 g
  • Kuitu, kokonais- 1.9 g
  • Natrium 98.5 mg
  • Kalsium 13.3 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 5.5 mg