Täytetyt ruisnapit
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/04/be4f449e-caec-4da1-b3e5-9f99442d6bdf.jpg
Täytetyt ruisnapit
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Junnukokki
- Kala
- Välipalat
Valmistusohje
100 g Ruissipsejä (n. 40 kpl)
Tahna:
350 g lämminsavulohta – tai siikaa
0,5-1 dl hienonnettua purjoa
0,5 dl hienonnettua tilliä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3-4 rkl maitoa
½ sitruunan mehu
¼ tl rouhittua mustapippuria
(suolaa maun mukaan)
1. Hienonna savukala, purjo ja tilli.
2. Notkista tuorejuusto maidolla.
3. Sekoita kaikki täyteainekset keskenään. Tarkista maku.
4. Lusikoi täyte sipsikuppeihin. Koristele tillillä.
Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 38 kcal/annos
- C-vitamiini 0.6 mg
- Rauta 0.2 mg
- Kalsium 8.6 mg
- Natrium 76.3 mg
- Kuitu, kokonais- 0.3 g
- Sokerit 0.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 2.3 g
- Proteiini 2.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
- Rasva 2.4 g
Pääraaka-aineet
-
100 gruissipsejä (noin 40 kpl)
-
350 glämminsavulohta
-
20 gpurjoa (0,5 dl)
-
6 rkltilliä (1/4 punttia)
-
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
50 gmaitoa (3-4 rkl)
-
25 gsitruunan mehu (0,5)
-
0.25 tlrouhittua mustapippuria (1/4 tl)
-
0.2 tlsuolaa (maun mukaan)