Tofu-hapankaaliburgerit

Maukkaat ja helpot burgerit saavat makua limellä maustetusta majoneesikastikkeesta.

6 annosta

Valmistusohje

1 pkt marinoitua tofua
2 tomaattia
6 sämpylää
400 g hapankaalia tai kimchiä

Majoneesikastike:
2 dl majoneesia
1 limen kuori
1 limen mehu
(chilikastiketta tai tuoretta chiliä)
suolaa

  1. Sekoita majoneesin ainekset keskenään. Jos käytät burgereihin kimchiä, jätä chili pois.
  2. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  3. Kuivaa tofupala puristamalla sitä talouspaperin sisällä. Leikkaa tofu kuudeksi viipaleeksi ja paista pannulla.
  4. Paahda halkaistut sämpylät leivänpaahtimessa, pannulla tai uunissa.
  5. Kokoa burgerit. Levitä sämpyläpuolikkaille ensin majoneesikastiketta, sitten hapankaalia tai kimchiä, paistettu tofuviipale ja muutama tomaattiviipale. Tarjoa heti.

    Testattu Marttakeittiössä

Ravintosisältö

  • Energia 339 kcal/annos
  • C-vitamiini 29.9 mg
  • Rauta 3.7 mg
  • Kalsium 222.4 mg
  • Natrium 409.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.9 g
  • Sokerit 4.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23 g
  • Proteiini 7.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
  • Rasva 26.1 g