Kuminajuusto

G
4 annosta

Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
0,5-1 tl kuminan siemeniä
suolaa maun mukaan

  1. Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
  2. Sekoita suola ja kuminan siemenet juustomassaan.
  3. Anna maustua hetki kylmässä.

    Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.13 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 66 kcal/annos
  • Rasva 6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 310.3 mg
  • Kalsium 53.8 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 0.5 mg