Mustikka-banaanituorepuuro

Tuorepuurot ovat helppoja, maukkaita ja loputtomasti muunneltavia! Voit valmistaa tuorepuuron jääkaappiin tekeytymään jo edellisenä iltana, jolloin aamupala on valmis nautittavaksi heti aamulla.

3 annosta

Valmistusohje

1 banaani
2 dl kaurahiutaleita
4 dl maustamatonta jogurttia (tai soijagurttia)
1 dl pakastemustikoita
2 rkl juoksevaa hunajaa (tai agavesiirappia)
1 dl pähkinärouhetta
½ tl kardemummaa

Koristeluun: mustikoita

1.Kuori banaani ja survo se haarukalla soseeksi.
2.Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarkista maku.
3.Peitä kulho kannella ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään 20 minuutiksi.
4.Koristele tuorepuuro kokonaisilla mustikoilla ennen tarjoilua.

Testattu Marttakeittiössä

Katso video

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.84 kg CO2 ekv
  • Energia 392 kcal/annos
  • C-vitamiini 9.2 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • Kalsium 240.3 mg
  • Natrium 56.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 4 g
  • Sokerit 25 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 48.2 g
  • Proteiini 13.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
  • Rasva 16.9 g