Umpioidut luumut
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/umpioiminen.jpg
Umpioidut luumut
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Maidoton
- Perinneherkut
- Syksy
- Säilöntä
Valmistusohje
1 l vettä
300 g sokeria
luumuja
- Pistele puhtaat luumut haarukalla tai coktailtikuilla, jotka on työnnetty luonnonkorkkiin.
- Valmista umpioinnin perusohjeen mukaisesti https://www.martat.fi/marttakoulu/ruoka/sailonta/umpiointi/ .
- Umpioimisaika on noin 20 minuuttia.
0.25 kg CO2 ekv
- Energia 145 kcal/annos
- Rasva 0.2 g
- Proteiini 0.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 35.1 g
- Sokerit 34.1 g
- Kuitu, kokonais- 0.9 g
- Natrium 2.5 mg
- Kalsium 11.1 mg
- Rauta 0.2 mg
- C-vitamiini 2.5 mg
Pääraaka-aineet
-
300 gSokeri
-
10 dlVesi, vesijohtovesi
-
500 gLuumu, kivetön