Umpioidut luumut

G
10 annosta

Valmistusohje

1 l vettä
300 g sokeria
luumuja

  1. Pistele puhtaat luumut haarukalla tai coktailtikuilla, jotka on työnnetty luonnonkorkkiin.
  2. Valmista umpioinnin perusohjeen mukaisesti https://www.martat.fi/marttakoulu/ruoka/sailonta/umpiointi/ .
  3. Umpioimisaika on noin 20 minuuttia.
Hiilijalanjälki
0.25 kg CO2 ekv
  • Energia 145 kcal/annos
  • Rasva 0.2 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.1 g
  • Sokerit 34.1 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 2.5 mg
  • Kalsium 11.1 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 2.5 mg