Viherletut

20 annosta

Valmistusohje

5 dl maitoa
2 munaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl grahamjauhoja
0,5 dl margariinia sulatettuna
½ tl suolaa
1/2 tl kuivattua mäkimeiramia
4 rkl nuoria silputtuja nokkosen, vuohenputken tai valkopeipin lehtiä

  1. Sekoita kaikki muut aineet paitsi luonnonyrttisippu taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia.
  2. Lisää luonnonyrttisilppu.
  3. Paista taikinasta pannulla pieniä tai isoja lettuja.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.07 kg CO2 ekv
  • Energia 59 kcal/annos
  • Rasva 2.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Proteiini 2.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.2 g
  • Sokerit 1.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Natrium 90.1 mg
  • Kalsium 44 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 2.4 mg