Viinietikkamarinadi
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/Viinietikkamarinadi.jpg
Viinietikkamarinadi
-
Avainsanat:
- Dipit ja levitteet
- Gluteeniton
- Juhannus
- Kananmunaton
- Kesä
- Maidoton
- Pastat, wokit ja kastikkeet
Valmistusohje
1 dl öljyä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl tomaattimehua
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl timjamia
- Sekoita marinadin aineet keskenään.
Marinadi sopii esim. sianlihan maustamiseen.
Annos riittää noin 1/2 kilolle lihaa.
Hiilijalanjälki
0.12 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 211 kcal/annos
- C-vitamiini 3.6 mg
- Rauta 0.2 mg
- Kalsium 4.9 mg
- Natrium 89.9 mg
- Kuitu, kokonais- 0.1 g
- Sokerit 1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 4.8 g
- Proteiini 0.3 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
- Rasva 22.5 g
Pääraaka-aineet
-
1 dlRypsiöljy
-
1 dlViinietikka
-
1 dlTäysmehu, tomaattimehu
-
1 tlMustapippuri
-
1 tlPaprikajauhe
-
1/2 tlTimjami