Korona-ajan turvallisuusohjeet asiakkaille 1.8.2022 alkaen.
Noudatamme kurssitoiminnassa viranomaissuosituksia. Päivitämme toimintaohjeita tarpeen mukaan. Tässä kurssilaisille lyhyet ohjeet siihen, miten toimimme ruokakursseilla.
- Kurssille saa tulla vain terveenä. Mikäli kurssilaisella on esimerkiksi flunssan oireita, pyydetään häntä etsimään itselleen sijainen.
- Pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Pesemme kurssilla käsiä tavallista tiheämmin. Kurssilaisten käytössä on myös desinfioivaa käsihuuhdetta ja kertakäyttökäsineitä. Käytämme ainoastaan kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä.
- Pidämme hyvät turvavälit. Olemme pienentäneet ryhmäkokoa (5–12 henkilöä) ja järjestäneet keittiö- ja ruokailutilat niin, että turvavälit on mahdollista pitää koko kurssin ajan. Kotitalousasiantuntijamme ohjaavat toimintaa turvavälin päästä.
- Työskentelemme ja ruokailemme pienryhmissä. Suurin osa raaka-aineista jaetaan valmiiksi pienryhmien keittiöpöydille, jotta ylimääräinen kulkeminen keittiössä olisi mahdollisimman vähäistä.
- Voit halutessasi ottaa mukaan oman kasvomaskin, jota käyttää työskentelyn aikana.
- Mikäli et halua osallistua ruokailuun, voit pakata oman annoksesi kotiin vietäväksi.
- Pesemme kaikki työvälineet pinnoitettuja kattiloita ja pannuja lukuun ottamatta pesukoneessa.
- Olemme tehostaneet tilojemme siivousta.
- Pidämme kaikkien kurssilaisten yhteystiedot tallessa mahdollisen tartuntaketjun selvittämiseksi.
- Lisätietoja saat oman kurssisi kotitalousasiantuntijalta.
We follow instructions given by public authorities and adapt our activities as needed. Here is a checklist for customers on the actions we have taken to assure safety of all participants on our courses.
- You can participate in courses at our teaching kitchens only when you are healthy.
- Bring your own apron with you.
- We take good care of hand hygiene. We wash our hands often and use hand disinfectant. We also provide participants with disposable gloves when needed. We only use disposable hand wipes.
- We maintain good safety distance from each other. We have reduced the maximum number of participants on a course and arranged our kitchens and dining spaces so, that it is possible to maintain a safe distance from other participants during the whole course. Also, our home economics experts instruct from a safe distance as much as possible.
- We work and dine in small groups. You’ll find most of the used ingredients at the workstation of your own group, so that you can work without moving too much around the kitchen.
- You can bring your own face mask if you choose to use one during the course.
- If you do not want to participate in dining together, you can take your portion with you home.
- We wash most of our kitchen utensils in the washing machine.
- We pay close attention to cleaning our premises, and we use a disinfectant cleaning product after each course.
- We hold on to your contact information to trace possible chains of transmission.
- For more information turn to the instructor of your course.