Marttojen jouluvinkki 19
Laatikot kuuluvat edelleen perinteiseen joulupöytään. Porkkanasta ja lantusta onkin moneksi – kokeile maukasta kellarikiusausta. Resepti Martan joulukirjassa ja nyt jouluvinkkinä!
Kellarikiusaus
- ½ kg porkkanoita
- ½ kg lanttua
- 200 g juuriselleriä
- 2 sipulia
- 1 1/2 tl suolaa
- yrttimaustetta, esim. timjamia
- 1-3 rkl makeaa chilikastiketta
- pari dl vettä
Tee näin
- Kuori ja kuutioi juurekset. Lohko sipulit. Pane ne kannelliseen uunivuokaan, mausta suolalla ja haluamallasi yrtillä ja chilikastikkeella. Kaada tilkka vettä päälle. Nosta kansi vuoan päälle.
- Anna padan hautua 150-175 asteisessa uunissa 2-2½ tuntia.
Lisää kivaa joulufiilistelyä, ihania reseptejä ja vinkkejä uudistetussa Martan joulukirjassa.