Tuorepuuro puolukasta

4 annosta

Valmistusohje

4 dl puolukoita
1 banaani
4 dl rasvatonta piimää
3/4 dl fariinisokeria
4 dl ruishiutaleita

1. Kuori ja paloittele banaani.
2. Soseuta puolukat ja banaani sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
3. Lisää joukkoon piimä ja mausta fariinisokerilla.
4. Sekoita joukkoon ruishiutaleet.
5. Anna seoksen turvota jääkaapissa pari-kolme tuntia tai yön yli.
6. Tarjoa maidon kanssa

Testattu Marttakeittiössä

Katso video

Hiilijalanjälki
0.66 kg CO2 ekv
  • Energia 224 kcal/annos
  • Rasva 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 6.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 56.4 g
  • Sokerit 27.3 g
  • Kuitu, kokonais- 5.9 g
  • Natrium 45.2 mg
  • Kalsium 143.5 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 8.2 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus