Kestävyys ja vastuullisuus ruokakursseilla
Me Uudenmaan Martoilla haluamme olla mukana edistämässä kestävää ruoantuotantoa ja torjumassa ilmastonmuutosta. Tässä ovat meidän keinot toimia kestävämmin ja vastuullisemmin ruokakursseillamme:
-
Ruokahävikki minimiin
-
Kasvikset kunniaan
-
Kalaa kestävästi
-
Suositaan sesonkia
-
Kannatetaan kotimaista
-
Vähennetään jätettä ja lajitellaan
Tämän vuoden aikana aiomme tuoda entistä enemmän arvojamme esille niin neuvontatyössä, sosiaalisen median kanavilla kuin uutiskirjeissä. Käy lukemassa, miten toteutamme arvojamme käytännössä: Uudenmaan Martat kestävästi keittiössä.
Seuraa meitä facebookissa, instagramissa ja twitterissä. Tilaa uutiskirje täältä.
