|

|

Kestävyys ja vastuullisuus ruokakursseilla

Me Uudenmaan Martoilla haluamme olla mukana edistämässä kestävää ruoantuotantoa ja torjumassa ilmastonmuutosta. Tässä ovat meidän keinot toimia kestävämmin ja vastuullisemmin ruokakursseillamme:

  • Ruokahävikki minimiin

  • Kasvikset kunniaan

  • Kalaa kestävästi

  • Suositaan sesonkia

  • Kannatetaan kotimaista

  • Vähennetään jätettä ja lajitellaan

Tämän vuoden aikana aiomme tuoda entistä enemmän arvojamme esille niin neuvontatyössä, sosiaalisen median kanavilla kuin uutiskirjeissä. Käy lukemassa, miten toteutamme arvojamme käytännössä: Uudenmaan Martat kestävästi keittiössä. 

Seuraa meitä facebookissa, instagramissa ja twitterissä. Tilaa uutiskirje täältä.