Tutustumistarjous Marttayhdistyksille
Uudenmaan Marttojen toimitilat muuttavat 1.12. alkaen Jätkäsaareen osoitteeseen Välimerenkatu 14C, 00220 Helsinki. Tammi-helmikuulle martat voivat nyt varata yhdistyksellensä kurssin edulliseen tarjoushintaan uusiin toimitiloihin!
Marttaryhmille tarjouksena 14 hengen ruokakurssi hintaan 45€/henkilö (norm. 60€/hlö) valikoiduista teemoista, kun kurssi varataan 31.12. mennessä. Kurssiajankohtina tammi-helmikuun tiistait, torstait tai lauantait! Päiviä on tarjolla rajoitetusti, joten varatkaa omanne pian!
Ilmoita oma yhdistyksesi, tai kokoa vaikka ystävät muista yhdistyksistä ryhmäksi, ja tule viettämään aikaa kokkaillen ja uutta oppien!
Kurssin varaaminen
Varaa kurssi marttaryhmälle viimeistään 31.12.2024 mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen tilaukset.uusimaa@martat.fi. Kursseja voi varata tiistaille, torstaille tai lauantaille 1.1.-28.2.2024 väliselle ajalle.
Kurssihinta on yhteensä 630€ (45€/hlö), ja se sisältää ruokaohjeet, ruokailun sekä opetuksen 14 hengelle. Mikäli ryhmän koko on pienempi kuin 14 hengen miniveloitus, veloitamme silti koko kurssin summan.
Ilmoita kurssia varatessasi laskutustiedot, kurssin teema, yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä toive kurssin ajankohdasta. Kun olemme vahvistaneet kurssivarauksenne, lähetämme yhteyshenkilöllenne laskun kurssista.
Kurssivaraus on sitova, ja kurssin maksua ei palauteta mikäli asiakas peruu kurssin itse. Kurssin ajankohtaa voi siirtää 1 kuukausi ennen kurssin ajankohtaa.
Kurssiteemat
Georgialainen keittiö
Sanonta kuuluu, että georgialaiset elävät syödäkseen. Täyteläisessä ruoassa käytetään runsaasti kasviksia, mausteita, yrttejä, juustoa ja pähkinöitä. Kurssikerran aikana valmistetaan mm. juustoista hatsapuri-leipää, khinkali- nyyttejä, munakoisorullia ja lobio-papupataa. Tule kokemaan, oppimaan ja ihastumaan georgialaiseen keittiöön.
Toscanalainen keittiö
Toscanan perinteikäs keittiö on maailmankuulu, eikä suotta! Toscanalainen ruoka on yksinkertaista ja se perustuu laadukkaisiin sesongin raaka-aineisiin. Erilaiset pavut, kasvikset ja yrtit muodostavat yhdessä lihan, juuston ja oliiviöljyn kanssa tämän herkullisen keittiön perustan. Valmistamme kurssilla mm. tuorepastaa, panzanella-salaattia, cantuccini-keksejä ja paljon muuta.
Espanjalainen illallinen
Auringon alla kypsyneet tomaatit, oliiviöljy, aromaattinen savupaprikamauste, ilmakuivattu kinkku, simpukat ja muut merenelävät. Espanjalainen keittiö on täynnä täyteläisiä makuja ja ihastuttavia ruokia! Tällä kurssilla tulevat tutuiksi espanjalaiset klassikkoruuat, kuten paella, papas arrugadas eli ryppyperunat mojo rojo -kastikkeen kanssa sekä simpukat paprika-tomaattisalsan kanssa. Bienvenidos!