|

|

Ruokakurssitarjous Marttayhdistyksille

Marttaryhmät saavat 16 hengen ruokakurssin hintaan 45€/henkilö (norm. 60€/hlö) valikoiduista kurssiteemoista, kun kurssi varataan 20.6. mennessä.

Ilmoita oma yhdistyksesi, tai kokoa vaikka ystävät muista yhdistyksistä ryhmäksi, ja tule viettämään aikaa kokkaillen ja uutta oppien!

Kurssin varaaminen

Varaa kurssi marttaryhmälle viimeistään 20.6.2024 mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen tilaukset.uusimaa@martat.fi.

Kurssihinta on yhteensä 720€ (45€/hlö), ja se sisältää ruokaohjeet, ruokailun sekä opetuksen 16 hengelle. Mikäli ryhmän koko on pienempi kuin 16 hengen miniveloitus, veloitamme silti koko kurssin summan. Lisäpaikat kurssille samaan hintaan (45€/hlö).

Ilmoita kurssia varatessasi laskutustiedot, kurssin teema, yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä toive kurssin ajankohdasta. Kun olemme vahvistaneet kurssivarauksenne, lähetämme yhteyshenkilöllenne laskun kurssista.

Kurssivaraus on sitova, ja kurssin maksua ei palauteta mikäli asiakas peruu kurssin itse. Kurssin ajankohtaa voi siirtää 1 kuukausi ennen kurssin ajankohtaa.

Kurssiteemat

Italialaista kasvisruokaa

Italialainen keittiö on syystäkin usean suosikki. Herkullinen ruoka pohjautuu laadukkaisiin raaka-aineisiin ja sesonkiajatteluun. Italiassa on useita erilaisia ruokaperinteitä ja paikallisia herkkuja. Tällä kurssilla tutustumme vaihteeksi maan parhaisiin kasvisruokiin! Valmistamme mm. taivaallista munakoiso-tomaattivuokaa ja ihanaa ribollita-keittoa.

Espanjalainen illallinen

Auringon alla kypsyneet tomaatit, oliiviöljy, aromaattinen savupaprikamauste, ilmakuivattu kinkku, simpukat ja muut merenelävät. Espanjalainen keittiö on täynnä täyteläisiä makuja ja ihastuttavia ruokia! Tällä kurssilla tulevat tutuiksi espanjalaiset klassikkoruuat, kuten paella, papas arrugadas eli ryppyperunat mojo rojo -kastikkeen kanssa sekä simpukat paprika-tomaattisalsan kanssa. Bienvenidos!

Persialainen keittiö

Ruusuvettä, granaattiomenaa, sitrushedelmiä, yrttejä, pähkinöitä, riisiä ja paksua jugurttia! Persilainen keittiö hurmaa kasvisten monipuolisella käytöllä sekä raikkailla mauillaan. Keittiön kulmakivi on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan iranilainen riisi, josta valmistetaan kurssilla sahramilla maustettu ja rapeaksi paistettu tahdig. Lisäksi saamme nauttia suolasitruunalla täytettyä siikaa ja fesenjoon-kanapataa saksanpähkinöillä ja granaattiomenalla, muita herkullisia ruokia unohtamatta.