Verkkoruokakurssit ryhmille

Tervetuloa makumatkalle paikasta riippumatta! Verkkoruokakursseilla valmistetaan maistuvaa ruokaa yhdessä oppien. Innostava kurssi käy mainiosti vaikkapa henkilökunnan tyhypäivään. Kurssin kesto on 2 tuntia 15 minuuttia.

Tietoa verkkoruokakurssista

  • Verkkokurssi pidetään Teams-verkkoalustalla tai asiakkaan toivomalla alustalla.
  • Valmistamme yhdessä kurssin ohjaajan johdolla herkullisen 3-4 ruokalajin ateriakokonaisuuden, jonka osallistujat voivat syödä verkkokurssin päätyttyä.
  • Verkkokurssilla saa muun muassa käytännön vinkkejä raaka-aineiden käsittelyyn, ruokalajien valmistukseen sekä tietoa kurssin aiheeseen liittyen.
  • Kurssilla on tekninen tukihenkilö, joka huolehtii tekniikan toimivuudesta ja vastaa kurssilaisten kysymyksiin. 
  • Ohjaaja lähettää noin viikkoa ennen kurssia ruokaohjeet, ostoslistan, verkkokurssilla käytettävän linkin ja ohjeet verkkokurssille osallistumiseen.
  • Erityisruokavalioita noudattaville voimme lähettää vaihtoehtoisia ruokaohjeita tai kertoa millä raaka-aineilla voi korvata jonkin tuotteen.
  • Osallistujat voivat valmistaa kurssin aikana joko kaikki kurssin ruokalajit tai halutessaan vain osan. Verkkokurssille voi osallistua myös vain kuuntelemalla ja katselemalla ja testata ruokaohjeita myöhemmin.
  • Kurssista jää osallistujille tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan.
  • Halutessasi annamme myös valitsemanne teeman mukaiset juomasuositukset.

Verkkoruokakurssien teemat

Vietnam

  • Pho Ga – broileri-nuudelikeitto
  • Gỏi cuốn – kesärullat
  • Nuoc leo – maapähkinädippi

Portugali

  • Bolo do Caco – madeiralaiset bataattileivät
  • Caldeirada -kalapata
  • Pastéis de Nata -maitokiisselileivokset

Japani

  • Okonomiyaki – kaalipannukakku
  • Tonkatsu -kastike
  • Yakitori -grillivartaat
  • Sumeshi – sushi-riisi

Pohjois-Italia

  • Antipasti: Polenta fritta con tomate – Paistettua polentaa ja tomaattia
  • Secondi piatti: Pollo con prosciutto – Parmankinkku-broileria
  • Contorni: Verdure grigliate  –  Paahdetut kasvikset

Georgia

  • Lobio -papumuhennos
  • Hatsapuri -juustoleipä
  • Nigvziani Badrijani -munakoisorullat
(lisää…)

Tervetuloa makumatkalle paikasta riippumatta! Verkkoruokakursseilla valmistetaan maistuvaa ruokaa yhdessä oppien. Innostava kurssi käy mainiosti vaikkapa henkilökunnan tyhypäivään. Kurssin kesto on 2 tuntia 15 minuuttia.

Tietoa verkkoruokakurssista

  • Verkkokurssi pidetään Teams-verkkoalustalla tai asiakkaan toivomalla alustalla.
  • Valmistamme yhdessä kurssin ohjaajan johdolla herkullisen 3-4 ruokalajin ateriakokonaisuuden, jonka osallistujat voivat syödä verkkokurssin päätyttyä.
  • Verkkokurssilla saa muun muassa käytännön vinkkejä raaka-aineiden käsittelyyn, ruokalajien valmistukseen sekä tietoa kurssin aiheeseen liittyen.
  • Kurssilla on tekninen tukihenkilö, joka huolehtii tekniikan toimivuudesta ja vastaa kurssilaisten kysymyksiin. 
  • Ohjaaja lähettää noin viikkoa ennen kurssia ruokaohjeet, ostoslistan, verkkokurssilla käytettävän linkin ja ohjeet verkkokurssille osallistumiseen.
  • Erityisruokavalioita noudattaville voimme lähettää vaihtoehtoisia ruokaohjeita tai kertoa millä raaka-aineilla voi korvata jonkin tuotteen.
  • Osallistujat voivat valmistaa kurssin aikana joko kaikki kurssin ruokalajit tai halutessaan vain osan. Verkkokurssille voi osallistua myös vain kuuntelemalla ja katselemalla ja testata ruokaohjeita myöhemmin.
  • Kurssista jää osallistujille tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan.
  • Halutessasi annamme myös valitsemanne teeman mukaiset juomasuositukset.

Verkkoruokakurssien teemat

Vietnam

  • Pho Ga – broileri-nuudelikeitto
  • Gỏi cuốn – kesärullat
  • Nuoc leo – maapähkinädippi

Portugali

  • Bolo do Caco – madeiralaiset bataattileivät
  • Caldeirada -kalapata
  • Pastéis de Nata -maitokiisselileivokset

Japani

  • Okonomiyaki – kaalipannukakku
  • Tonkatsu -kastike
  • Yakitori -grillivartaat
  • Sumeshi – sushi-riisi

Pohjois-Italia

  • Antipasti: Polenta fritta con tomate – Paistettua polentaa ja tomaattia
  • Secondi piatti: Pollo con prosciutto – Parmankinkku-broileria
  • Contorni: Verdure grigliate  –  Paahdetut kasvikset

Georgia

  • Lobio -papumuhennos
  • Hatsapuri -juustoleipä
  • Nigvziani Badrijani -munakoisorullat
(lisää…)