Verkkoruokakurssit

Nyt voit osallistua ruokakurssille sijainnistasi riippumatta.

Tuomme kurssimme myös teidän kotikeittiöihin. Perinteisen pienryhmätoiminnan rinnalle olemme kehittäneet verkkoruokakursseja, joten voit saada uusia ruokaelämyksiä, vinkkejä ja kartuttaa keittiötaitojasi myös etänä. Verkkokurssit ovat livekursseja, joten voit kysellä neuvoja ruoanvalmistuksen lomassa.

Syksyn ruokakurssiohjelman voit lukea tästä. Verkkoruokakursseille ilmoittaudutaan tapahtumakalenterin kautta. Siirry kalenteriin >

Verkkoruokakurssi

  • Valmistamme yhdessä 3-4 ruokalajin menukokonaisuuden.
  • Kurssin kesto on n. 2 tuntia.
  • Lisäksi saat teemaan sopivia lisäohjeita, joita voit halutessasi hyödyntää kotikeittiössäsi.
  • Verkkoruokakurssien hinta on marttajäsenille 20 € ja muille 25 €. Hinta on yhtä kotitaloutta/konetta kohden, joten voitte hyvin työskennellä perheen tai kaverin kanssa.
  • Opettaja lähettää n. viikkoa ennen kurssia ruokaohjeet, ostoslistan, etäkurssilla käytettävän linkin ja ohjeet osallistumiseen 
  • Kurssi ei sisällä erikoisvälineistöä, vaan tavallisilla keittiövälineillä pärjää.
  • Osallistumismaksu sisältää ruokaohjeet, kauppalistan ja etäopetuksen. Osallistujat hankkivat lisäksi raaka-aineet itse etukäteen. 

Kurssin aikana

  • Kurssilla opettaja valmistaa ruoat samassa tahdissa osallistujien kanssa näyttäen ja selostaen kunkin ruokaohjeen vaiheet. 
  • Kurssin aikana voit tehdä vain osan ruuista tai halutessasi kaikki. Voit osallistua myös vain kuuntelemalla ja katselemalla. Kurssista jää osallistujille tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan.
  • Ohjeiden annokset on mitoitettu n. 4:lle hengelle. Voit valmistaa ruokia halutessasi pienemmän tai suuremman annoksen. 

Verkkokursseista sanottua

  • ”Todella kiva konsepti ja yhteisöllisyys välittyi, vaikka oltiin Teamsissa. Kiva olisi osallistua myös tyttären kanssa, osallistun varmasti uudestaan.”
  • ”Kurssi oli todella hyvä ja valmistetut ruoat maistuivat. Oli mukava saada uusia kasvisruokaohjeita omaan kokkaamiseen.”
  • ”Kotona oli mukava ja helppo kokkailla, mutta silti tuntui, että oli ryhmässä mukana.”