Verkkoruokakurssit ryhmille
Tervetuloa makumatkalle paikasta riippumatta! Verkkoruokakursseilla valmistetaan maistuvaa ruokaa yhdessä oppien. Innostava kurssi käy mainiosti vaikkapa henkilökunnan tyhypäivään. Kurssin kesto on 2 tuntia 15 minuuttia.
Tietoa verkkoruokakurssista
- Verkkokurssi pidetään Teams-verkkoalustalla tai asiakkaan toivomalla alustalla.
- Valmistamme yhdessä kurssin ohjaajan johdolla herkullisen 3-4 ruokalajin ateriakokonaisuuden, jonka osallistujat voivat syödä verkkokurssin päätyttyä.
- Verkkokurssilla saa muun muassa käytännön vinkkejä raaka-aineiden käsittelyyn, ruokalajien valmistukseen sekä tietoa kurssin aiheeseen liittyen.
- Kurssilla on tekninen tukihenkilö, joka huolehtii tekniikan toimivuudesta ja vastaa kurssilaisten kysymyksiin.
- Ohjaaja lähettää noin viikkoa ennen kurssia ruokaohjeet, ostoslistan, verkkokurssilla käytettävän linkin ja ohjeet verkkokurssille osallistumiseen.
- Erityisruokavalioita noudattaville voimme lähettää vaihtoehtoisia ruokaohjeita tai kertoa millä raaka-aineilla voi korvata jonkin tuotteen.
- Osallistujat voivat valmistaa kurssin aikana joko kaikki kurssin ruokalajit tai halutessaan vain osan. Verkkokurssille voi osallistua myös vain kuuntelemalla ja katselemalla ja testata ruokaohjeita myöhemmin.
- Kurssista jää osallistujille tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan.
- Halutessasi annamme myös valitsemanne teeman mukaiset juomasuositukset.
Verkkoruokakurssien teemat
Vietnam
- Pho Ga – broileri-nuudelikeitto
- Gỏi cuốn – kesärullat
- Nuoc leo – maapähkinädippi
Portugali
- Bolo do Caco – madeiralaiset bataattileivät
- Caldeirada -kalapata
- Pastéis de Nata -maitokiisselileivokset
Japani
- Okonomiyaki – kaalipannukakku
- Tonkatsu -kastike
- Yakitori -grillivartaat
- Sumeshi – sushi-riisi
Pohjois-Italia
- Antipasti: Polenta fritta con tomate – Paistettua polentaa ja tomaattia
- Secondi piatti: Pollo con prosciutto – Parmankinkku-broileria
- Contorni: Verdure grigliate – Paahdetut kasvikset
Georgia
- Lobio -papumuhennos
- Hatsapuri -juustoleipä
- Nigvziani Badrijani -munakoisorullat
Verkkokurssien hinnasto
- Max. 20 hlö 800 €
- Max. 50 hlö 1500€
- yli 50 hlö 1800 €
- Kaikkiin hintoihin lisätään alv 25,5 %
HUOM! Verkkoruokakurssin tilaaja/osallistujat hankkivat raaka-aineet itse etukäteen annetun kauppalistan mukaisesti.
Jos haluat valita teeman valmiiden vaihtoehtojen ulkopuolelta, teeman räätälöinti maksaa 100 €/kurssi.
Verkkokursseista sanottua
- ”Todella kiva konsepti ja yhteisöllisyys välittyi, vaikka oltiin Teamsissa.”
- ”Kurssi oli todella hyvä ja valmistetut ruoat maistuivat. Oli mukava saada uusia kasvisruokaohjeita omaan kokkaamiseen.”
- ”Kotona oli mukava ja helppo kokkailla, mutta silti tuntui, että oli ryhmässä mukana.”